Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У переддень зворушливого свята – Дня вчителя до Обухова завітали кращі кращих представники цієї професії з усієї Київщини

Захід було організовано за підтримки Київської обласної державної адміністрації. До нього долучилися керівники підрозділів вищої професійної освіти, закладів загальної середньої та дошкільної освіти, управлінь освіти, представники Міністерства освіти і науки України.

Зі сцени лунали теплі слова привітання й вдячності педагогам за їхню велику працю й служіння дітям. Сьогодні вчителі – це справжні титани, які тримають невидимий фронт навчання та виховання молодого покоління в умовах повітряних тривог, в укриттях, в складних умовах війни.

Під час урочистостей з особливою шаною згадали імена воїнів-педагогів, які одягли піксельну форму та взяли до рук зброю у борні за рідну Україну. Хвилиною мовчання вшанували загиблих вчителів, які ціною свого життя стали прикладом мужності та патріотизму для своїх учнів.

Згадуючи високе покликання Вчителя, не забуваймо, що наших Захисників та Захисниць навчали вчителі, наших волонтерів також навчали вчителі, а отже вони прищепили своїм вихованцям ті світлі цінності й переконання, які допомагають наближати перемогу.

Приємно, що серед видатної когорти освітян Київщини високу відзнаку отримала Олена Коломієць, начальник управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради. Вітаємо Олену Геннадіївну з врученням нагороди!

Приємними мистецькими подарунками для усіх присутніх педагогів стали виступ народної артистки України Жанни Боднарук та вистава легендарного Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені П. К. Саксаганського.