Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Заклади освіти Обухівського району отримали 82 комплекти спортивного інвентарю в межах реалізації обласної програми «Київщина спортивна»

У межах реалізації обласної програми «Київщина спортивна» вже 416 комплектів спортивного інвентарю передали до закладів освіти комунальної власності на Київщині. Сьогодні 82 набори отримали комунальні заклади освіти Обухівського району.

На заході були присутні перший заступник голови КОДА Микола Бойко, директор Київського обласного центру «Спорт для всіх» Андрій Михальчук, голова Обухівської РВА Микола Кравчук, представники територіальних громад та закладів освіти комунальної власності району.

«Наше завдання — зробити все можливе, щоб наші діти здобували освіту в найкращих умовах. Відбудовуємо школи та садочки, облаштовуємо укриття, готуємо приміщення, які будуть приймати школярів у вересні. Спортивне життя теж має бути на високому рівні — тому завершуємо передачу спортивного інвентарю для комунальних закладів освіти Київщини. Сьогодні передали 82 набори, укомплектовані різноманітними м’ячами, волейбольними сітками, гімнастичними обручами та іншим спортивним знаряддям для закладів освіти Обухівського району. На черзі — Білоцерківський район», — зазначив Микола Бойко.

Нагадуємо, що загалом в рамках програми «Київщина спортивна» закуплено 678 комплектів. Зокрема, 567 комплектів для закладів освіти комунальної власності, 32 набори для молодіжних центрів та 79 для координаторів заходів з реалізації соціального проєкту Президента України «Активні парки — локації здорової України».

 

 

 

 

 

Київська обласна військова адміністрація