Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Підготовка закладів освіти до початку навчального року

З метою створення в закладах освіти безпечного освітнього середовища і належних умов для організації та проведення освітнього процесу в 2024/2025 навчальному році міжвідомчою комісією Обухівської міської ради та Обухівської військової адміністрації проведено комплексне обстеження закладів освіти громади.

Особливу увагу приділено стану готовності приміщень та укриттів, дотриманню вимог пожежної безпеки, санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів, організації якісного та безпечного харчування дітей, своєчасному проходженню медичних оглядів працівників закладів.

Члени комісії подякували колективам закладів освіти за проведену роботу з підготовки до нового навчального року.

За результатами комісійної перевірки складено акти прийому готовності закладів освіти, довідки та надані пропозиції керівникам закладів щодо усунення виявлених недоліків.

Кожен заклад освіти намагався до початку навчального року порадувати своїх учнів і вихованців чимось надзвичайним. Це і створені класи безпеки в закладах освіти, і оновлений простір у коридорах закладу, і оновлені майданчики, і території закладів освіти, і сенсорні доріжки, які з любов’ю підготовлено працівниками одного із садочків громади, і оновлене мультимедійне обладнання.

Звичайно, є багато питань, які б хотілося вирішити додатково, але ми, як і тисячі українців, чекаємо на ПЕРЕМОГУ, і сподіваємось, що з часом зможемо реалізувати всі намічені плани.