Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Відбулися громадські обговорення в рамках освітньої реформи стосовно формування мережі ліцеїв в Обухівській міській територіальній громаді

15 та 16 липня в селах Красна Слобідка, Семенівка, Германівка та Григорівка відбулися громадські обговорення в рамках освітньої реформи стосовно формування мережі ліцеїв в Обухівській міській територіальній громаді.

В обговоренні брали участь як батьківські, так і педагогічні колективи. Кожен міг висловити свою думку та задати запитання представникам робочої групи виконавчого комітету Обухівської міської ради.

За допомогою наочної презентації Олена Коломієць, начальник управління освіти, вичерпно надала інформацію про законодавчо закріплені зміни в процесі здобуття учнями якісної профільної освіти.

Марина Мигаль, директорка Академічного ліцею 1 імені А. С. Малишка, на базі якого планується створити такий ліцей профільного навчання, ознайомила присутніх з навчально-виховною роботою закладу в рамках реформування та перспективами подальшого розвитку, якщо дана ініціатива втілиться в життя.

Сьогодні о 15:30 год в стінах Академічного ліцею 1 імені А.С. Малишка планується проведення Круглого столу за участю громадських організацій, педагогічних працівників, батьків закладів освіти для обговорення проєкту рішення Обухівської міської ради “Про формування мережі ліцеїв в Обухівській МТГ”, яка забезпечить умови для здобуття учнями якісної профільної освіти.