Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Руслан Кравченко привітав команди-фіналісти з Київщини у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко зустрівся з командами-фіналістами з Київщини у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч. Він подякував школярам за гідні виступи та вручив командам сертифікати.

«Сьогодні зустрівся з командами, які представляли Київщину у фіналі ліг. Подякував за феєрверк позитиву, який вони подарували всім нам. На жаль, не змогли приїхати чемпіони з футзалу «Котигорошки», бо команда вже на спортивних зборах. Але їхньому тренеру сказав, що, зважаючи, як вміло наші хлопці обіграли всіх суперників, то вірю в їх перемогу на майбутніх чемпіонатах Європи. З командою Румунії точно б впоралися», – сказав Руслан Кравченко.

Начальник КОВА зазначив, що всі команди Київщини круті, незалежно від того, яке місце зайняли в фіналі. Бо головне – це емоції, які отримали і діти, і вболівальники.

«Кожен на результат виклався по максимуму і до нового сезону мають відновити сили. Від Київської ОДА командам-учасникам всеукраїнського етапу вручили сертифікати на відпочинок в одному із оздоровчих закладів України. Команди-переможці – з футзалу (перше місце) та черліденгу (третє місце) отримали грошову винагороду», – додав Руслан Кравченко.

Команди-фіналісти:

Футзал – «Котигорошки» із Бориспільського району

Баскетбол (дівчата) – «Нескорені переяславці» з Бориспільського району

Баскетбол (юнаки) – «Стугна баскет» з Обухівського району

Спортивне орієнтування – «Невгамовні» з Бучанського району

Волейбол (дівчата) – «Бородянські пантери» з Бучанського району

Волейбол (юнаки) – «Єдність і сила» з Білоцерківського району

Черліденг – «Вернісаж» з Бучанського району.

До речі, на Київщині з моменту старту ліг взяли участь 3217 команд. Це 45 тисяч школярів.

Руслан Кравченко також подякував тренерам та батькам. «Бо завдяки їм маємо не лише чудове майбутнє, а і сьогодення – найкрутіших дітей! Вони щирі, наполегливі і завзяті. І впевнений, що досягнуть значних успіхів», – додав він.

Окрема вдячність амбасадорам ліг та нашому талісману – Єноту, який став улюбленцем дітей.

Коментарі