Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Київщина готується до п’ятого фінального етапу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч

На Київщині триває підготовка до завершального п’ятого етапу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. У Київській ОВА відбулось засідання комітету щодо організаційних питань участі команд з Київщини. Серед присутніх — перший заступник голови КОДА Микола Бойко, заступниця голови КОДА Жанна Осипенко, представники профільних департаментів КОДА та територіальних громад.

Під час засідання учасники обговорили важливі питання щодо належного рівня організації участі команд-переможців. На всеукраїнському етапі змагань Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч, який стартує 12 червня, Київщину будуть представляти 7 команд з 5 видів спорту. Це — баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування, футзал та черліденг.

«Діти — наше майбутнє. Ми повинні зробити все, аби зберегти їхнє дитинство. Щоб вони могли безпечно навчатися, розвиватися та гідно представляти Київщину. Адже ми вже маємо чемпіонів області, які в майбутньому можуть стати чемпіонами України», — зазначив Микола Бойко.

Він додав, що відповідальні особи мають подбати заздалегідь про всі організаційні моменти: питання брендування, нагородження, супроводу команд під час перевезення тощо. Діти мають бути зосередженими лише на спорті та перемозі.

Варто зазначити, що Київщина однією з перших завершила четвертий етап змагань і активно готується представляти свою область на всеукраїнському рівні. Аби 5 етап пліч-о-пліч пройшов стабільно, організаційний комітет перебуває в постійній комунікації з громадами та батьками.

Коментарі