Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В ОБУХІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Ось і пролунав в усіх закладах освіти нашої громади Останній дзвоник. Молодшу та середню ланку школярів він покликав на канікули, а випускників – до нового незвіданого життя.

Цей навчальний рік знову був складним, адже не раз доводилося проводити уроки та заняття в укриттях чи онлайн. Але попри все ми віримо, що Україна переможе у цій тяжкій війні та здобуде перемогу над ворогом, а діти в усіх куточках країни зможуть навчатися під мирним небом.

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо вам, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни.

Висловлюємо глибоку вдячність педагогам і батькам. Ви вклали у своїх вихованців душу, серце та знання! Своєю любов’ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності та вчили долати усі труднощі на шляху здобуття знань.

Низький уклін нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким ми усі мали змогу працювати, навчатися, зустрічати кожен новий день!

Щастя усім, добра, міцного здоров’я, успіхів та мирного життя!

Секретар міської ради Лариса Ільєнко,
Виконавчий комітет та депутати Обухівської міської ради

Коментарі