Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ЮНІ ФУТБОЛІСТИ З ОБУХОВА ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ НА ТУРНІРІ В ІТАЛІЇ

Вихованці 2013 р. н. ФК «Обухів» повернулись додому із сонячної Італії з футбольного турніру «Hyntegra Cup 2024», де грали під гаслом «We play for peace» на полях відомих італійських клубів та здобули перемогу в грі з AS Roma та S.S. Lazio.

Турнір був організований з метою показати важливість мирного життя в Україні та подарувати дітям досвід світового футболу.

Італійські діти приносили нашим спортсменам цукерки і брали у них автографи, обмінювалися речами. Вони разом з батьками активно вболівали за нашу команду. Це було дуже зворушливо.

Подібні турніри – це величезний досвід для дітей, адже італійський дитячий футбол інакший. Він базуються на повній довірі до дитини: дітей хвалять постійно, не залежно від результату. Гра проходить без рефері, воротаря не можна атакувати. Діти на полі переважно самі вирішують правила гри. Разом з тим, такий футбол досить жорсткий. Рухаючись по полю, діти штовхають один одного та відбирають м’яч. Для наших футболістів – це теж своєрідний досвід та здобуття навичок.

У вільний від тренувань час діти відвідали музей збірної Італії з футболу, зіграли у цікавий італійський футбол, відпочили на березі Тірренського моря з чорними вулканічними пісками та прогулялися вулицями Риму від Ватикану до Колізею.

Поїздка в Італію виявилася дуже пізнавальною, цікавою та мотивуючою для наших футболістів. Щиро вітаємо з перемогою! Бажаємо подальших успіхів та мирного майбутнього.

Коментарі