Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Руслан Кравченко: Київщина визначилася з усіма командами, які боротимуться за перемогу у фіналі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч

Київщина визначилася з усіма командами, які боротимуться за перемогу у фіналі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. 7 найсильніших команд Київщини представлятимуть нашу область у суперфіналі ліг. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Отже у фіналі будемо вболівати за такі команди:

Футзал – «Котигорошки» із Бориспільського району

Баскетбол (дівчата) – «Нескорені переяславці» з Бориспільського району

Баскетбол (юнаки) – «Стугна баскет» З Обухівського району

Спортивне орієнтування – «Невгамовні» з Бучанського району

Волейбол (дівчата) – «Бородянські пантери» з Бучанського району

Волейбол (юнаки) – «Єдність і сила» з Білоцерківського району

Черліденг – «Вернісаж» з Бучанського району

«Наші діти неймовірні! З моменту старту ліг до змагань долучилися школи всіх 69 громад Київщини. Це майже 2 тисячі команд. Такої запеклої боротьби та бажання перемогти не бачив давно. Під час всіх 4 етапів відвідав чимало змагань. І якими б не були результати, точно знаю, що переможених немає. Бо ми велика єдина родина і гасло ліг «Разом переможемо» вкрай актуальне», – сказав Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА подякував тренерам, вчителям, батькам, амбасадорам, які протягом всього часу підтримували дітей, а також талісману Єноту – відповідальному за меганастрій під час ігор.

Жеребкування фінального етапу Всеукраїнських шкільних ліг відбудеться 2 червня.

Руслан Кравченко побажав командам Київщини успіху. «Впевнений, що серед 7 команд Київщини є переможці! Вболіваймо за наших!» – додав він.

Коментарі