Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Руслан Кравченко: У Вишгороді завершують облаштування нового корпусу дитсадка «Ластівка» для 100 вихованців

У Вишгороді завершують облаштування нового корпусу дитячого садка «Ластівка». Вже незабаром його зможуть відвідувати 100 малюків громади. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, який разом з мером Вишгорода Олексієм Момотом відвідали об’єкт.

«Старий корпус дитячого садочка розрахований на 185 дітей. Фактично його відвідують понад 250 малюків. Потреба у додаткових місцях вкрай актуальна. Крім дітей з самого Вишгорода, заклад відвідує і малеча з сіл, що поруч. Крім того, зростає кількість ВПО, є також потреба у забезпеченні місцями дітей військовослужбовців», – розповів начальник ОВА.

В новому корпусі «Ластівки» створять 4 групи – кожна по 25 вихованців. Тут також облаштовують музичну, фізкультурну та хореографічну зали, ігротеку.

З дітьми в окремих кабінетах займатимуться логопед та психолог. Кожна група матиме свій ігровий майданчик. На цокольному поверсі розміщені харчоблок та пральня. Також облаштоване укриття.

«Сьогодні Київщина – лідер серед регіонів зі створення нових місць у дитячих садках. Лише торік створили понад 2,5 тис. таких місць. І продовжуємо цю роботу. Адже через повномасштабну агресію чимало садків були зруйновані окупантами і діти не можуть їх відвідувати. Тому наше завдання – відновити заклади освіти та забезпечити якісне навчання попри всі виклики», – сказав Руслан Кравченко.

Коментарі