Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ГРАНТОВІ ЗАЯВКИ ВІД SWEDFUND

Swedfund – це шведська фінансова установа розвитку для сталого інвестування в країни, що розвиваються в галузі енергетики та клімату, охорони здоров’я та для охоплення малих і середніх компаній.

З метою розвитку енергетичної інфраструктури Обухівської міської територіальної громади за участю фінансового управління виконавчого комітету Обухівської міської ради, управління економіки виконавчого комітету Обухівської міської ради, відділу житлово-комунального господарства та транспорту виконавчого комітету Обухівської міської ради,

Обухівського водопровідно-каналізаційного підприємства було розроблено та подано заявки для участі у грантовому конкурсі на реалізацію проєктів на території громади:
1. «Нове будівництво КНС з реконструкцією головного каналізаційного колектору м. Обухів, Київської області»;
2. «Реконструкція водоочисних споруд насосної станції ІІ підйому по вул. Київська, 130 в м. Обухів, Київської області»;
3. «Реконструкція станції І підйому та систем водопостачання м. Обухів, Київської області від Таценківського водозабору до водопровідного колодязя №5 (біля магазину «Фокстрот»)»;
4. «Будівництво напірно-каналізаційного колектора з реконструкцією КНС від м-ну «Яблуневий» до самопливного міського каналізаційного колектора (в районі автопарку) в м. Обухів, Київської області».

Сформовані заявки прийняті та знаходяться на розгляді в центральному офісі фінансової установі розвитку Swedfund в Стокгольмі.

Очікуємо на позитивний результат!

Коментарі