Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ З ПРИВОДУ СМЕРТІ ДИРЕКТОРА ТОВ «АЛЕАНА», ПОЧЕСНОГО ГРОМАДЯНИНА ОБУХОВА МИКОЛИ КОСТЯНТИНОВИЧА ЛЕЩЕНКА

16 березня Обухівська громада провела в останню путь видатну постать з когорти промисловців, Почесного громадянина міста Обухова, директора ТОВ «АЛЕАНА» Лещенка Миколу Костянтиновича, який відійшов у Вічність після тривалої хвороби на 74-му році життя.

Микола Костянтинович належав до тієї передової промислової еліти Обухівщини, яка заклала міцний фундамент соціально-економічного розвитку міста та усього району.

Очолюючи в свій час різні великі підприємства, він зумів організувати роботу колективів на високому рівні. Виважено приймаючи важливі рішення та розвиваючи промисловий потенціал виробничого процесу, започаткував в роботі нові технічні та економічні підходи.

Біографічна довідка

Лещенко Микола Костянтинович у 1979 році закінчив Київський політехнічний інститут, і здобув кваліфікацію інженера-механіка.

Трудову діяльність в Обухівському районі розпочав у 1981 році механіком цеху виготовлення макулатури на Київському картонно-паперовому комбінаті.

В 1984 році був призначений директором Обухівського заводу господарських виробів, де пропрацював до 1986 року.

З 1986 по 1991 рр. працював директором Обухівського вентиляційного заводу, а з 1991 по 1998 рр. – директором Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕСТМ».

З 1998 по 2005 рік працював головою правління ЗАТ «Металокерамік».

З квітня 2005 року Микола Костянтинович очолював ТОВ «АЛЕАНА» – велике, виробниче підприємство по переробці пластмас.

За час роботи на підприємстві зарекомендував себе як грамотний, добросовісний, відповідальний та порядний керівник.

За високі заслуги в промисловій діяльності був удостоєний у 2005 році звання «Почесний громадянин міста Обухова».

Був хорошою людиною, небайдужою до чужої біди, відкритою у спілкуванні. Тривалий час через хворобу Микола Костянтинович вже не міг керувати підприємством, але до останнього подиху залишався авторитетним порадником для колег та досвідченим професіоналом своєї справи.

Увесь колектив Обухівської міської ради висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, колегам, усім хто знав та поважав Миколу Костянтиновича. Нехай світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях.

Вічний спокій та Царство Небесне!

Коментарі