Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні домовласники!

Відділ з питань благоустрою виконавчого комітету Обухівської міської звертається до Вас з прохання щодо проведення благоустрою прилеглої території Вашої присадибної ділянки, оскільки п.2 розділу 10 Правил благоустрою населених пунктів Обухівської міської територіальної громади Київської області, затверджених рішенням сесії Обухівської міської ради №400-14-VІІІ від 01.10.2021 року передбачає, що благоустрій присадибної ділянки проводиться її власником або користувачем цієї ділянки.

Звертаємо Вашу увагу на необхідність дотримання Правил благоустрою населених пунктів Обухівської міської територіальної громади та нагадуємо, що порушення цих Правил тягне за собою адміністративну відповідальність.

Закликаємо вас всіх до спільної відповідальності та активної участі в процесі благоустрою нашої громади. Давайте разом дбати про наше спільне життя та зберігати територію нашої громади чистою, охайною і привабливою для всіх мешканців. Дякуємо за вашу увагу та сприяння у створенні приємного середовища для нас усіх. Разом ми зможемо зробити нашу громаду ще кращим місцем для проживання.

 

Коментарі