1. Про затвердження Антикорупційної програми Обухівської міської ради Київської області, її виконавчого комітету та структурних підрозділів на 2024-2025 роки. Доповідає: Титаренко Катерина (на розгляд Комунальної, Гуманітарної, Бюджетної, Регламентної, Земельної комісій)
2. Про внесення змін до цільової Програми про участь Обухівської міської територіальної громади у підготовці та виконанні завдань національного спротиву на 2022 – 2024 роки (на 2024 рік). Доповідає: Проценко Олександр Петрович (на розгляд Регламентної та Бюджетної комісій)
3. Про внесення змін до кошторису комплексної Програми «Розумне місто» на території Обухівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Устименко Олександр Вікторович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
4. Про затвердження Положення про відзнаки Обухівської міської ради та міського голови. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
5. Про внесення змін до кошторису міської цільової Програми розвитку молодіжної політики, фізичної культури і спорту на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
6. Про внесення змін до кошторису комплексної Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, видатків на представництво та співробітництво, заохочення та заслуги перед Обухівською міською територіально громадою на 2021-2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
7. Про внесення змін до Програми місцевих стимулів для працівників комунальних некомерційних підприємств Обухівської міської ради на 2023-2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
8. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку та фінансової підтримки закладів охорони здоров’я, що надають медичну допомогу на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
9. Про внесення змін до Комплексної програми «Турбота» Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Савенко Максим Миколайович (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
10. Про внесення змін до рішення Обухівської міської ради Київської області від 21 грудня 2023 року № 1054 -51 –VІІІ «Про затвердження кошторису витрат на фінансування заходів Програми управління майном комунальної власності Обухівської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки на 2024 рік». Доповідає: Савенко Максим Миколайович (на розгляд Бюджетної комісії)
11. Про внесення змін до рішення Обухівської міської ради Київської області від 21 грудня 2023 року № 1066-51-VIII «Про затвердження кошторису до Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки на 2024 рік». Доповідає: Цельора Володимир Васильович (на розгляд Земельної та Бюджетної комісій)
12. Про внесення змін до «Комплексної Програми утримання та розвитку вулиць і доріг комунальної власності населених пунктів Обухівської міської територіальної громади Київської області на 2021-2025 роки» на 2024 рік. Доповідає: Цельора Володимир Васильович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
13. Про внесення змін до кошторису та розподілу коштів на фінансування Програми з питань благоустрою на території Обухівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Смиковський Андрій Леонідович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
14. Про внесення змін до кошторису Програми співфінансування робіт з реконструкції, капітального ремонту та технічного переоснащення багатоквартирних житлових будинків Обухівської міської територіальної громади на 2021 –2025 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
15. Про внесення змін до кошторису Програми відшкодування різниці між розміром тарифу на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що застосовується, та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво Обухівському водопровідно-каналізаційному підприємству на території Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області для населення на 2023 – 2024 роки на 2024 рік. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
16. Про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів Виконавчим комітетом Обухівської міської ради Київської області. Доповідає: Підлісний Сергій Борисович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
17. Про внесення змін до рішення Обухівської міської ради від 24 грудня 2020 року № 76-3-VIII «Про затвердження структури виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області восьмого скликання, штатної чисельності виконавчого комітету та його структурних підрозділів» (з наступними змінами) та та створення нових підрозділів. Доповідає: Самофалова Жанна Анатоліївна (на розгляд Регламентної та Бюджетної комісій)
18. Про внесення змін до рішення сесії Обухівської міської ради від 21.12.2023 №1097-51–VIІI “Про бюджет Обухівської міської територіальної громади на 2024 рік”. Доповідає: Медвідчук Ніна Іванівна (на розгляд Бюджетної комісії)
19. Про створення комунального підприємства Обухівської міської ради «ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ». Доповідає: Савенко Максим Миколайович (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
20. Про встановлення розміру ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області. Доповідає: Савенко Максим Миколайович (на розгляд Бюджетної та Регламентної комісій)
21. Про схвалення проєкту Договору про співробітництво Обухівської міської та Козинської селищної територіальних громад у галузі охорони здоров’я у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради «Обухівська стоматологічна поліклініка» з обсягом міжбюджетних трансфертів на 2024- 2027 роки. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
22. Про схвалення проєкту Договору про співробітництво Обухівської міської та Козинської селищної територіальних громад у галузі охорони здоров’я у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради «Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» з обсягом міжбюджетних трансфертів на 2024- 2027 роки. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
23. Про внесення змін та схвалення проєкту Додаткової угоди №2 до Договору про співробітництво Обухівської міської та Козинської селищної територіальних громад у галузі охорони здоров’я у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства Обухівської міської ради «Обухівський міський центр первинної медико санітарної допомоги» від 21 липня 2021 року № 1. Доповідає: Шевченко Антоніна Василівна (на розгляд Гуманітарної та Бюджетної комісій)
24. Про внесення змін до Статуту Обухівського водопровідно-каналізаційного підприємства та затвердження його у новій редакції. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
25. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства Обухівської міської ради «Обухівтеплотрансбуд» та затвердження його у новій редакції. Доповідає: Шевченко Людмила Миколаївна (на розгляд Комунальної та Бюджетної комісій)
26. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Обухівської міської територіальної громади Обухівського району Київської області щодо ставок земельного податку та пільг до сплати земельного податку. Доповідає: Цельора Володимир Васильович (на розгляд Бюджетної та Земельної комісій)
27. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення без проведення земельних торгів площею 3,5718 га кадастровий номер 3223182500:05:001:0036 вид цільового призначення земельної ділянки: 01.02 Для ведення фермерського господарства, за адресою: Обухівська територіальна громада (раніше Дерев’янська сільська рада), Обухівського району, Київської області, яка перебуває в користуванні Коновченка Олександра Васильовича. Доповідає: Цельора Володимир Васильович (на розгляд Бюджетної та Земельної комісій)
28. Різне.