Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Служба зайнятості надаватиме допомогу у працевлаштуванні до Сил оборони та долучається до соціального супроводу військовослужбовців та членів їх родин

Такої домовленості досягнуто під час робочої зустрічі керівництва Обухівської філії КОЦЗ з представником 135 окремого батальйону Територіальної оборони Дарою ФУГАЛЕВИЧ.

135 окремий батальйон територіальної оборони 114 окремої бригади територіальної оборони – військове формування Сил територіальної оборони Збройних сил України в Обухівському районі Київської області. Батальон відрізняється демократичним та особистісно-орієнтованим стилем управління. Має імплементовані базові стандарти НАТО, власний тренувальний центр, проводить постійні навчання та сприяє розвитку особового складу.

135 окремий батальйон запрошує долучитись бажаючих до своїх лав на посади: операторів БПЛА, стрільців, кулеметників, розвідників, ремонтників та бойових медиків.

На даний час на базі 135 окремого батальйону Територіальної оборони відбувається реалізація експериментального проєкту із соціального супроводу військовослужбовців та членів її сімей.

Фахівці служби зайнятості готові долучитись до проєкту у напрямку вирішення питань зайнятості, в тому числі організації власної справи шляхом отримання грантів для ветеранів та другого з подружжя в рамках реалізації урядової програми Є-робота.

Працюємо разом для перемоги, для України!

Коментарі