Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВ ПРОВІВ У ВІЧНІСТЬ ГЕРОЯ

Сльози й невимовний біль вкотре огорнули наше місто. Сьогодні Обухівська громада прощалася навіки з великим патріотом, мужнім воїном, 28-річним Миколою Кіяницею.

Наш Герой народився 14 липня 1995 року в селі Долина. Закінчив Долинянську загальноосвітню школу.

Потім навчався у Професійному ліцеї міста Українки та здобув спеціальність монтажника гіпсокартонних конструкцій. Також, отримав освіту в Ржищівському професійному ліцеї за спеціальністю водій-тракторист. За мирного життя переважно займався будівельною діяльністю на підприємствах Обухова.

Останнім місцем роботи було товариство з обмеженою відповідальністю “Будівельник” у місті Українка.

Коли російський агресор розпочав проти українського народу страшну кровопролитну війну, маючи чіткі патріотичні переконання, Микола став до лав Збройних сил України. Був мобілізований 19 березня 2022 року. Військову службу проходив на посаді кулеметника у стрілецькій роті за позивним “Кокос”.

Микола – солдат, кулеметник 3 стрілецького відділення, 3 стрілецького взводу, 2 стрілецької роти був неймовірно сильним та відважним воїном, виконував складні та небезпечні бойові завдання. 13 січня 2024 року, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, Микола віддав своє молоде життя.

Сталося це поблизу населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області.

Микола Миколайович був дуже активною, непересічною особистістю. Мав наполегливий, бойовий характер. Був життєрадісним, енергійним та усміхненим. Завжди підтримував рідних та близьких у скрутну хвилину, не впадав у відчай, допомагав усім, хто цього потребував.

Понад усе він любив свою родину, оберігав від негараздів, а 4-річна донечка Злата була для нього найдорожчим скарбом, його втіхою. Під час короткочасних відпусток солдата він майже увесь свій час присвячував маленькій донечці. Був хорошим чоловіком, сином, батьком, братом, вірним другом й чудовою людиною.

За час військової служби отримав нагороду “Ветеран війни”.

Висловлюємо щирі слова співчуття та великої підтримки рідним загиблого: дружині Ганні, донечці Златі, сестрам Катерині, Тетяні, братам Юрію, Олексію та Володимиру, кумам, усім близьким, односельцям, друзям, колегам, побратимам. Нехай світлий спомин про відданого Захисника України назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять Герою!

Коментарі