Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

БОРЧИНЯ ВІЛЬНОГО СТИЛЮ ЛІЛІЯ МАЛАНЧУК СТАЛА АМБАСАДОРКОЮ ЗМАГАНЬ «ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» У БІЛОЦЕРКІВСЬКОМУ РАЙОНІ

Срібна призерка індивідуального Кубку світу, бронзова призерка чемпіонату світу з вільної боротьби серед жінок U23, срібна призерка чемпіонату Європи з вільної боротьби серед жінок U23, Майстер спорту України міжнародного класу Лілія Маланчук приєдналася до амбасадорів Київщини. Чемпіонка буде підтримувати та допомогати учасникам змагань з Білоцерківського району.

«Наша Київщина – спортивна область. Впевнена, що юні спортсмени Білоцерківського району впевнено виступлять на цих цікавих та наймасштабніших шкільних спортивних змаганнях. Гасло змагань – «Пліч-о-пліч. Разом переможемо», тож вперед до наших перемог», – підкреслила Лілія.

Реєстрація триває до 1 лютого. На сайті https://scl.gov.ua
Ігри будуть проводитися з 5 видів спорту: футзал, волейбол, баскетбол, спортивне орієнтування та черліденг. Змагання відбуватимуться на 5 різних рівнях: шкільному, територіальному, районному, обласному та всеукраїнському етапах.

Нагадаємо, що амбасадорами змагань від Київщини стали Аліна Акобія-Грушина – борчиня вільного стилю, дворазова чемпіонка та призерка чемпіонату Європи та світу, Володимир Товкис – ветеран війни, переможець міжнародних спортивних змагань з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців Invictus Games 2023. А також Оксана Романюк чемпіонка Європи з легкої атлетики, неодноразова чемпіонка України, Майстер спорту, тренер та інструктор.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

Коментарі