Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СХИЛЯЄМО ГОЛОВИ В ТЯЖКІЙ СКОРБОТІ

Обухівська громада провела у Вічність мужнього воїна, сержанта, заступника командира бойової машини, навідника-оператора механізованого відділення механізованої роти 135-го окремого батальйону ТрО 114-ї бригади ЦИБУЛЬКА ОЛЕКСАНДРА СЕРГІЙОВИЧА.

Народився Олександр 12 лютого 1987 року в с. Перше Травня, де і проживав до останнього часу.

Вчився у Першотравенській ЗОШ I-II ст., а потім в ЗОШ 1 ім. А. С. Малишка, яку закінчив у 2004 році.

Олександр обрав шлях пожежника, закінчивши у 2011 році Академію пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи за спеціальністю “Пожежна безпека” та здобув кваліфікацію спеціаліста пожежної безпеки.

Тривалий час працював у пожежній службі в Києві.

Учасник АТО/ООС. З 2014 по 2017 роки обороняв Батьківщину на сході у складі 11-го окремого мотопіхотного батальйону “Київська Русь”. Пройшов найтяжчі фронтові дороги у боях за Донецький аеропорт, Попасну та Авдіївку.

З перших днів повномасштабного вторгнення рашистів в Україну Олександр був мобілізований у складі 135-го окремого батальйону ТрО 114-ї бригади.

Мужній та відважний воїн, справжній патріот, вірний побратим і друг, який ділився з товаришами останнім, що в нього було.

Олександр був нагороджений:

  • Нагрудним знаком “11 батальйон “Київська Русь”
  • Нагрудним знаком “Знак пошани”
  • Нагрудним знаком “За зразкову службу”
  • Відзнакою 114-ї ОБр ТрО “Захистимо свій дім. Захистимо Україну”
  • Медаллю “Хрест доблесті”

 

Вірний Українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність, Олександр загинув 6 грудня 2023 року в ході ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Сьогодні мужній Захисник України був похований на центральному кладовищі “Польок” поряд з іншими полеглими Героями нашої громади.

Олександр назавжди залишиться у нашій пам’яті. Його незборимий дух, сила волі та міць буде прикладом для прийдешніх поколінь.

Спочивай з миром, Захиснику України!

Вічна шана тобі!

Коментарі