Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

В ОБУХОВІ ВІДБУВСЯ ВЕЧІР СПОРТИВНОЇ СЛАВИ

Традиційно щороку ми підводимо підсумок спортивних досягнень в Обухівській громаді та проводимо Вечір спортивної слави.

Вже другий рік поспіль це свято, на жаль, проходить в умовах війни. Та навіть це не стає на заваді нашим спортсменам і їхнім тренерам проводити тренування, брати участь у змаганнях та досягати високих результатів. Ми дякуємо Збройним Силам України за цю можливість.

Фізичний розвиток та спорт завжди мають бути пріоритетом в життєдіяльності будь-якого суспільства. Нашому місту та громаді на цій ниві є чим пишатися, адже наші спортсмени займали та займають сходинки переможців не тільки на всеукраїнських змаганнях, а й стають чемпіонами Європи та Світу.

Титанічна праця тренерського складу (наразі маємо 40 тренерів з різних видів спорту) та старанність молодих спортсменів дають свої плоди. А нашим завданням було і є сприяння розвитку спорту на теренах нашої громади, підтримка та розвиток існуючої тренерської бази, допомога та організація різноманітних змагань.

Пишаємося кожним нашим спортсменом, в усіх видах спорту. Дякуємо тренерам за професійну підготовку своїх вихованців, окрема подяка батькам за підтримку дітей.

Долайте будь-які перешкоди, крокуйте лише вперед, будьте впевнені у своїх силах і перемога завжди буде на вашому боці.

Мирного неба, добра, успіхів та наснаги в усіх починаннях.

З вірою у Перемогу України вперед!

Коментарі