Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВСЬКА ГРОМАДА НАВІКИ ПОПРОЩАЛАСЯ З ГЕРОЄМ

Сьогодні в останній прихисток на рідній землі Обухівська громада провела свого земляка, солдата, стрільця-санітара стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти 61-го батальйону 14-ї бригади, 53-річного Тищенка Юрія Степановича, який загинув 18 листопада 2023 року в с. Вільшана Куп’янського району Харківської області, мужньо виконавши військовий обов’язок у бою за Україну.

Народився наш захисник 1 червня 1970 року в с. Мала Вільшанка Обухівського району. Закінчив місцеву школу. Проживав в с. Степок.

Далі було навчання в Ірпінському технікумі, де Юрій здобув спеціальність електрика.

Потім була служба в армії на кордоні з Вірменією.

Усе своє трудове життя Юрій працював електриком. Останнім місцем роботи була Обухівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування.

З лютого 2022 року одразу після вторгнення російських окупантів він вступив до лав територіальної оборони, а потім підписав контракт зі Збройними силами України.

Юрій не зміг стояти осторонь в той час, коли ворожа навала захопила його рідну Батьківщину.

Рідні, друзі та колеги згадують Юрія як найдобрішу і найсвітлішу людину, щедрого, веселого і життєрадісного. Він був чудовим сином, батьком, братом, дідусем. Міг швидко зупинити будь-які конфлікти та розрадити у скрутну хвилину.

Юрій був душею свого військового підрозділу і водночас міг приймати виважені рішення та виконувати надважливі бойові завдання.

Його загибель стала величезною та гіркою втратою для рідних, друзів, побратимів.

Хай світлий спомин про цю чудову людину, мужнього патріота залишиться у наших серцях.

Щирі співчуття висловлюємо родині Юрія: батьку Степану Степановичу, сестрі Наталії, донькам Діані та Єлизаветі, 7-річному онуку Тимофію.

Сил та Божої допомоги витримати цю страшну втрату.

Вічна шана Герою! Вічного спокою у Царстві Господнім!

Коментарі