Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІЧНА ШАНА ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Втрата за втратою вкриває українську землю. У засвіти йдуть найкращі сини і доньки України.

Ці втрати дуже болючі, особливо коли втрачаємо молодих, життя яких ще тільки починалося.

Обухівська громада провела сьогодні в останню путь мужнього воїна, палкого патріота, стрільця-санітара стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону Біляєва Іллю В’ячеславовича за позивним «Біляш».

Наш Герой народився 21 квітня 1998 року в місті Торецьк Донецької області. Освіту отримав у Торецькому професійному ліцеї №73 за спеціальністю «Автослюсар, рихтувальник кузовів, електрогазосварщик». В 2018 році пройшов строкову службу. Потім працював на кондитерській фабриці «Конті» на посаді варника харчової продукції в місті Костянтинівка Донецької області.

Ілля захоплювався кулінарією, обожнював тварин, займався садівництвом. Був добрим, веселим, відважним молодим чоловіком, готовим усім прийти на допомогу, оптимістом, який завжди казав родині, що все буде добре.

Він дуже пишався батьком, любив матір та дружину, цінував та піклувався про своїх сестер та брата.

З початку повномасштабного вторгнення не зміг стояти осторонь та пішов добровольцем захищати Незалежність нашої Батьківщини.

За період служби отримав нагороду: відзнаку командування 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» 2 ступеня.

17 листопада 2023 року поблизу населеного пункту Андріївка Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність він поклав своє молоде життя, як справжній Герой.

Висловлюємо щирі співчуття родині: батьку В’ячеславу Євгенійовичу, мамі Світлані Геннадіївні, дружині Поліні, сестрам Надії, Марії та Софії, брату Єгору, друзям та побратимам загиблого.

Вічна шана та низький уклін за подвиг в ім’я України.

Герої ніколи не вмирають!

Вони живуть у нашій пам’яті та серцях!

Коментарі