Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ПРИПИНЕННЯ ПРОЦЕДУРИ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Шановна громадо!

Обухівський міський голова Олександр Миколайович Левченко тричі, починаючи з 2012 року, обирався на цю посаду переважною більшістю голосів.

Він був непересічною особистістю, лідером, керівником, який жив містом, його сьогоденням і майбутнім. Олександр Миколайович був міським головою за покликом душі.

За часи його керівництва місто змінилось до невпізнання.

Відремонтовано і побудовано дороги, тротуари, зроблено вуличне освітлення, паркову зону – верхнє і нижнє озеро, алеї, велику кількість дитячих та спортивних майданчиків, футбольні поля, тенісні корти. Відремонтовані дитячі садочки, школи, басейни в ДЮСШ, ДНЗ «Зірочка» та Академічному ліцею №5.

Відкрито важливі для жителів громади установи і центри, такі як ЦНАП, Сервісний центр МВС України, Міський центр первинної медико-санітарної допомоги, Міський інклюзивний центр, в ДРАЦСі сервіcний центр європейського зразка «Оpen Spаce», багато реалізовано важливих проектів в галузях житлово-комунального господарства, освіти, медицини, спорту та для розвитку інфраструктури громади, утилізації та сортування побутових відходів.

Місто стало містом європейського зразка.

Щоб увіковічнити його добрі справи на благо міста та усієї громади, колектив Академічного ліцею №4 ініціював присвоєння закладу імені Левченка Олександра Миколайовича та було розпочато громадське обговорення у вигляді електронних консультацій впродовж 2 місяців на офіційному сайті Обухівської міської ради.

Але були внесені зміни в законодавство, і відповідно до положення 8 статті 3 Закону «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» та стверджувальної відповіді Центральної виборчої комісії про те, що Олександр Миколайович був обраний міським головою у 2012 році від Партії Регіонів, яка заборонена законом, а також враховуючи відкликання пропозиції трудового колективу щодо присвоєння імені Академічному ліцею №4, повідомляємо про припинення громадського обговорення у вигляді електронних консультацій на офіційному сайті Обухівської міської ради.

Ім’я Левченка Олександра Миколайовича та його добрі справи на благо громади заслуговують поваги та гідного вшанування, а тому при відповідних змінах в законодавстві ми повернемося до цього питання.