Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА ЛЕВЧЕНКА

Сьогодні 13 жовтня минає рік, як у вічність відійшов очільник Обухівської громади, Почесний громадянин міста Обухова, Почесний громадянин Обухівського району, Людина з великої літери ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ ЛЕВЧЕНКО.

Пішла з життя людина-епоха, керівник-професіонал, людина, яка до останнього подиху жила справами міста й громади.

Завдяки своїй активній громадянській та життєвій позиції Олександр Миколайович став незаперечним авторитетом серед земляків та колег. Усе своє життя він працював на користь людям, спрямовуючи на це свої зусилля, вміння та знання.

За часів його керівництва місто розпочало свій потужний, прогресивний розвиток і разюче змінилося на краще. А коли ми стали великою територіальною громадою і відповідальності додалося, Олександр Миколайович зумів організувати роботу своєї команди таким чином, що попри труднощі й непорозуміння, все працювало як злагоджений організм.

І коли для України, й нашої громади у тому числі, прийшли найстрашніші часи війни, під керівництвом Олександра Миколайовича ми змогли мобілізуватися, об’єднати зусилля та оперативно вирішувати дуже важливі на той час завдання.

На жаль, невблаганна доля та підступна хвороба не дали йому побачити таку омріяну Перемогу України над російським ворогом, яку він так чекав і мріяв про неї. Ми віримо і впевнені, що Україна здобуде цю перемогу, а добрий спомин про Олександра Миколайовича назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав, любив та поважав.

Цінимо, пам’ятаємо, сумуємо…

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!

Коментарі