Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СЛАВА ГЕРОЮ! НАВІКИ СЛАВА!

Як невимовно шкода, що війна забирає кращих з когорти справжніх патріотів. Саме з таких особистостей і формується наша українська нація.

На Яблуневому жителі громади провели в останню путь вірного сина України, свого земляка, людину, відкрита душа та чуйна вдача якої залишиться в пам’яті кожного, хто його знав – Градилєва Вадима Геннадійовича.

Він був непереборним патріотом своєї Батьківщини, справедливим і мужнім. Завжди виступав на боці правди.

Градилєв Вадим Геннадійович, сержант, інспектор прикордонної служби 3 категорії, водій групи утримання прикордонних знаків відділення інженерної підтримки першої прикордонної комендатури народився 15 квітня 1974 року в далекому Магадані.

Коли йому було 2 роки родина переїхала в Україну та оселилася в Обухові в мальовничому куточку – мікрорайоні Яблуневому, на той час Петровському. Вадим закінчив місцеву ЗОШ 4.

Мав золоті руки і вправно володів столярним й токарним ремеслами.

Його тернистий шлях правдолюбця й борця за Україну розпочався ще з Революції Гідності, з 2014 року. Разом з товаришами він постійно чергував на Майдані.

А далі була так звана антитерористична операція на сході країни, яка фактично стала війною проти українців.

Вадим, не вагаючись, одразу пішов добровольцем. З 2015 по 2018 роки пройшов пекло в найгарячіших точках Донеччини: с.Широкине та інших.

Після ротації тривалий час працював водієм-далекобійником. Дуже любив свою родину, усю душу вкладав у своїх двох донечок, коли міг бути поруч з ними.

Після найстрашнішого для України дня 24 лютого 2022 року Вадим, не вагаючись, пішов в роту охорони. Спочатку був на службі у Василькові. Пізніше пройшов навчання у Черкасах.

У лютому 2023 року він був мобілізований до лав ЗСУ і дислокований на “нульову” лінію фронту під Бахмут. Потім були інші гарячі точки, де він проявив себе мужнім, витривалим, принциповим та дисциплінованим воїном.

Та серце воїна не витримало.

Під час виконання військового обов’язку за місцем дислокації у населеному пункті Ветли на Волині 18 вересня 2023 року Вадим помер.

Нехай його світла й незгасима душа справжнього патріота знайде війний спокій у Царстві Божому! Низький уклін сину України за велику любов до рідної землі!

Вічна пам’ять!

Щирі слова співчуття висловлюємо дружині Ірині Василівні, донечкам Зоряні та Іванні, друзям, побратимам, усім, хто знав та поважав Вадима.

Слава Герою! Смерть ворогам!

Слава Україні!

Коментарі