Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Обухівська міська рада Київської області повідомляє про проведення конкурсу на залучення суб’єкта оціночної діяльності для визначення експертної грошової оцінки земельної ділянки

– 0,0950 га кадастровий номер 3223110100:01:039:0006 вид цільового призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (під існуючим нежитловим приміщенням (магазином)), за адресою: мікрорайон Яблуневий, 24, м. Обухів, Київської області, у зв’язку з зацікавленням власника нежитлового приміщення у придбанні земельної ділянки у власність.

Критерієм відбору виконавців є ціна робіт за виготовлення звіту про експертну грошову оцінки земельної ділянки, строк виконання робіт та підтверджений досвіт роботи.

Суб’єкту оціночної діяльності надати копію сертифіката оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, зареєстрованого, в Державному реєстрі оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок та всі документи, які вимагаються замовником для підтвердження кваліфікаційних вимог (в електронному та/або паперовому вигляді).

Строк подання конкурсної документації: до 20.09.2023 року.

Конкурс відбудеться 22 вересня 2023 року о 10.00 в приміщенні Обухівської міської ради Київської області.

Поштова адреса, за якою подаються документи: вул. Київська, буд. 14, м. Обухів, Київської області, 08700 (Земельний відділ Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області).

Е-mail: obuhivzem@ukr.net, звертатися за тел. (067) 265-55-50, контактна особа – Лакоснік Ольга Валеріївна.

Коментарі