Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні споживачі!

Наразі ми з Вами живемо у найскладніші часи – період військового стану в Україні. Дане положення в країні вносить свої корективи в буденне життя кожної людини і ми повинні пристосовуватися до цих змін.

Незабаром опалювальний сезон 2023/2024 рр. Цей опалювальний сезон буде складним не лише для підприємства, а й для споживачів. Обсяги природного газу, зменшені від обсягів опалювального сезону 2021/2022рр. А це означає, що на українців, чекає найхолодніша зима за останні десятиліття.

Щоб в холодну зимову пору в квартирі було тепло, недостатньо мати лише теплі батареї. Подбайте будь ласка про утеплення стін. Пластикові вікна теж необхідно готувати: перевірте гумовий ущільнювач по всьому периметру вікна (від його стану залежить щільність прилягання).

Ми зробимо все можливе, що залежить від нас, щоб у будинках було тепло. Але просимо кожного підготувати теплий домашній одяг, теплі ковдри, тому що не виключаємо, що температура в будинках буде на кілька градусів нижче за норму. Можуть бути деякі перебої з електропостачанням, але сподіваємось що такі короткочасні виключення не призведуть до замерзання системи теплопостачання.

Насамперед дякуємо тим споживачам, які не зважаючи на військовий стан в країні, добросовісно і вчасно сплачували за послуги з теплопостачання.

Звертаємося до тих споживачів, хто має заборгованість : не нарощуйте борги! Укладайте договори реструктуризації. Ми завжди відкриті для Вас і готові йти на зустріч.

З повагою, Адміністрація КП «Обухіврайтепломережа»

Коментарі