Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ОБУХІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

День Незалежності України – велике національне свято. Це данина пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за українську державність.

Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашої нації, законодавчо укріпила її вікові демократичні прагнення до національного відродження духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

Вся історія України – це споконвічна історія запеклої боротьби українського народу за свою свободу та суверенітет, тому тільки з проголошенням незалежності України споконвічна мрія нашого народу втілилась в життя.

На жаль, наші східні сусіди у розквіті країни та розвитку української державності вбачили видуману «нацифікацію», щоб виправдати своє цинічне повномасштабне вторгнення в Україну. Ворог приніс на нашу землю смерть та спустошення. Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено та зруйновано інфраструктуру багатьох населених пунктів, знищено цілі міста. Захищаючи незалежність України, гинуть її кращі сини та доньки. Ми схиляємо голови перед їх мужністю та патріотизмом.

Зараз перед нашим суспільством постали виклики, які перевіряють на міцність прагнення українського народу до самостійності та незалежності. Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з силами, що посягають на суверенітет держави. В цей час, саме й викарбовується усвідомлення народу, що тільки в єдиній незалежній і суверенній країні є майбутнє української нації.

Дорогою ціною платить наш народ за свою незалежність, та перемога настане, ми відбудуємо свою країну, і Україна стане ще кращою, ніж була, але відповідати за всі скоєні злочини доведеться ще не одному поколінню росіян.

Бажаємо всім нам перемоги над ворогом, мирного неба, міцного здоров’я, стійкості та непохитності. Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша боротьба та плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього української нації.

Віримо в ЗСУ! Слава Україні!

Сергій КЛОЧКО, секретар Обухівської міської ради,
Виконавчий комітет та депутати Обухівської міськради

Коментарі