Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Шановні споживачі!

У певних споживачів перед КП «Обухівводоканал» існують значні суми заборгованості за спожиті послуги з централізованого водопостачання та/або послуги з централізованого водовідведення (далі – послуги).

З метою своєчасної, цілодобової та безперебійної можливості надання послуг, а також із метою захисту своїх порушених прав та інтересів КП «Обухівводоканал» змушене звертатися до суду із заявою про стягнення заборгованості зі споживачів, у яких вона існує.

Відповідно до пп. 11 п. 47 Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених постановою КМУ від 05.07.2019 року № 690 споживач зобов’язаний протягом місяця повідомити виконавця про зміну власника квартири, приватного будинка, нежитлового приміщення шляхом надання виконавцю витягу або інформації з Реєстру речових прав на нерухоме майно.

З метою уникнення непорозумінь при стягненні заборгованості через судові інстанції, споживачі, які не повідомили КП «Обухівводоканал» про зміну власника квартири, приватного будинка, нежитлового приміщення шляхом надання виконавцю витягу або інформації з Реєстру речових прав на нерухоме майно, просимо терміново надати інформацію.

Нагадуємо споживачам, які заборгували перед КП «Обухівводоканал» за спожиті послуги з централізованого водопостачання та/або послуги з централізованого водовідведення в силу певних обставин не мають можливості повністю сплатити борг, для врегулювання питання оплати заборгованості Вам необхідно звернутися до абонентного відділу КП «Обухівводоканал», який знаходиться за адресою: 08703, Обухівський р-н, м. Обухів, вул. Київська, 148В (2 поверх (тел. 067-381-67-35) для укладення договору про реструктуризацію заборгованості за спожиті послуги (дане положення не стосується споживачів, які вже уклали такий договір з КП «Обухівводоканал» та не виконали / виконують його).

Хочемо зазначити, що підприємство щиро вдячне всім споживачам, які вчасно сплачують рахунки за спожиті послуги.

З повагою керівництво КП «Обухівводоканал»

Коментарі