Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Усуваємо наслідки негоди на Київщині: Енергетики ДТЕК вже повернули світло 29 тисячам клієнтів в 123 населених пунктах області

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі усувають наслідки негоди, що почалася в області в другій половині дня 6 серпня. На ранок 7 серпня енергетики відновили роботу 58 ліній електропередачі, 1158 трансформаторних підстанцій. Повернули світло 29 638 клієнтам у 123 населених пунктах, що знеструмлювались повністю чи частково. Ремонтні роботи тривають, погодні умови в регіоні знов погіршуються.

Найбільше постраждалі від негоди Бучанський, Фастівський, Обухівський райони. Сильний поривчастий вітер призвів до масових падінь дерев, які спричинили руйнування опор та пориви проводів ліній електропередачі.

Станом на 10 годину 7 серпня залишаються ще пошкодженими 10 ліній 10 кВ, 191 трансформаторна підстанція. Повністю чи частково ще знеструмлені 34 населених пункти. Без світла залишаються ще 6 278 клієнтів.

Енергетики роблять усе можливе, щоб якомога швидше повернути світло в усі домівки. Планують завершити відновлювальні роботи по лініям 10 кВ сьогодні до кінця дня. Після чого будуть розпочаті роботи на лініях 0,4 кВ по точкових заявкам клієнтів.

Однак 7 серпня на території Київської області протягом дня синоптики знов прогнозують дощі з грозами, місцями пориви 15-20 м/с. Це може призвести до нових аварій. Енергетики у посиленому складі готові до ліквідації наслідків.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Дізнатися про причини відключення світла і терміни його відновлення можна через чат-бот у Viber та Telegram.

Повідомити нам про відсутність світла можна через зручні дистанційні сервіси:
– офіційний сайт компанії — кнопка «Повідомте нам про відсутність електроенергії» – https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns
– приватні повідомлення на офіційній сторінці компанії у Facebook;
– кол-центр 38 (067/099/093) 495 70 40, стаціонарний телефон (044)4590740.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалось надійним.

Коментарі