Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Обухів провів в останню путь Героя

Сьогодні Обухівська громада навіки попрощалася з воїном-земляком Метелюком Валентином Вадимовичем, який загинув 1 серпня 2023 року на Луганському напрямку в районі Білогорівки під час запеклих боїв та героїчної оборони, виконуючи бойове завдання.

Він був справжнім патріотом, мужнім воїном та вірним другом для побратимів.

Обожнював своїх двох маленьких донечок, мріяв про сімейний затишок.

Народився Валентин в Обухові 15.07.1984 року. Навчався в ЗОШ 5, яку закінчив у 2001 році. Тривалий час працював на будівництві.

У 2008 році створив разом з дружиною Оксаною сім’ю, яку дуже любив та дбав про неї. Згодом народилися донечки Каміла та Адель. Родина була для нього найдорожчим скарбом.

Валентин мав добру, життєрадісну вдачу, мав в оточенні безліч друзів та знайомих, яким завжди допомагав.

Звичайно, що коли розпочалося повномасштабне вторгнення російського ворога на територію України, він не зміг стояти осторонь і з перших днів вступив до Обухівського батальйону територіальної оборони. А потім, доклавши усіх зусиль, став до лав Збройних сил України.

Пройшовши навчання та військову підготовку у Великобританії, Валентин відбув у зону проведення бойових дій.

Під час бойових завдань проявляв неабияку відвагу, бо мав рішучу бойову вдачу. Особливим його бажанням було помститися ворогу за полеглих побратимів.

На жаль, одне з таких відповідальних завдань стало для Валентина останнім.

Низько схиляємо голови у великій пошані до подвигу Захисника України!

Висловлюємо найщиріші співчуття родині загиблого: батьку Вадиму Валерійовичу, мамі Наталії Миколаївні, брату Руслану, дружині Оксані, донечкам, усім близьким, друзям, побратимам Валентина.

Нехай свята українська земля буде легкою для вічного спочинку Героя, а Бог прийме його світлу душу до свого раю!

Вічна пам’ять Герою!

Герої не вмирають!

Коментарі