Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Герої не вмирають! Вони живуть вічно!

Саме ці слова, що лунають як гімн мужності, подвигу, самопожертві в імʼя життя, присвячуємо палкому патріоту, стрільцю-помічнику гранатометника 3 стрілецької роти Святославу Талько, який, виборюючи свободу і незалежність України, загинув 30 липня 2023 року в населеному пункті Ямпіль на Донеччині, і якого сьогодні 6 серпня Обухівська громада провела в останню путь.

Талько Святослав Вікторович народився 4 червня 1987 року в селі Гута-Юстинівка в Житомирській області. Базову середню освіту здобув в Гута-Юстинівській загальноосвітній школі I-II ступенів.

Після закінчення 9 класів вступив до Центру професійно-технічної освіти міста Житомира, де здобув спеціальність столяра. У 2013 році Святослав з дружиною Вітою переїхали у місто Обухів.

Він був завзятим рибалкою і навіть вступив в Спілку рибалок ставу, що на Автостанції. Постійно допомагав організовувати прибирання території прилягаючої до ставу.

Після вторгнення російських окупантів в Україну Святослав одразу пішов добровольцем захищати нашу країну від агресора. Він був сміливим воїном, який ні на мить не сумнівався, що боронити рідну землю є справою справжнього чоловіка.

Батьки виховали Святослава добрим, відповідальним, ввічливим, трудолюбивим. Мама Неля Миколаївна, батько – Віктор Йосипович та брат Віталій мали в його особі надійний захист, опору, підтримку, порадника та захисника. На жаль, мати померла 25 травня 2023 року.

Святослав був світлою людиною з добрим серцем, але твердим характером.

Віримо, що його світла душа знайде вічний спокій в Божому Небесному Легіоні поряд з іншими Захисниками України, які віддали своє життя за рідну землю! Хай добрий спомин про Святослава навіки залишиться у наших серцях.

Герої не вмирають!

Коментарі