Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Робоча зустріч щодо реалізації державної програми надання мікрогрантів на створення і розвиток бізнесу на Обухівщині

З метою обговорення і напрацювання механізму спільних дій щодо реалізації урядової грантової програми є-Робота «Надання грантів для створення або розвитку бізнесу» на території Обухівської ОТГ 03 серпня 2023 року відбулась робоча зустріч в.о. директора Обухівської філії Київського ОЦЗ Сніжани НАЗАРЕНКО з начальником відділу торгівлі, побутового обслуговування і захисту прав споживачів управління економіки Виконавчого комітету Обухівської міської ради Іриною СМИКОВСЬКОЮ.

Сніжана НАЗАРЕНКО зауважила, що з початку 2023 року шестеро мешканців Обухівської ОТГ отримали позитивне рішення щодо надання мікрогранту, які після отримання коштів зобов’язані створити не менше 12 нових робочих місць.

В ході зустрічі обговорено шляхи популяризації грантової програми та інформування населення щодо можливості отримати мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу.

Досягнуто домовленості проведення спільних заходів із залученням підприємців та мешканців громади для реалізації та розвитку бізнес ідей в регіоні.

Коментарі