Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Усуваємо наслідки негоди на Київщині: Енергетики ДТЕК вже повернули світло 190 тисячам клієнтів в 491 населених пунктах області

Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжують усувають наслідки стихії, що триває в області третю добу поспіль з вечора 6 липня. За цей період на ранок 8 липня енергетики відновили роботу 249 ліній електропередачі, 5 429 трансформаторних підстанцій. Повернули світло 189 413 клієнтам у 176 населених пунктах, що були знеструмлені повністю та у 315, що відключались частково. Ремонтні роботи тривають, складні погодні умови також тримаються в Київській області.

Шквальний вітер, грозовий фронт та блискавки з сильним дощем, які не вщухають протягом трьох останніх діб призвели до масових відключень в Київській області. Найбільше постраждалий від негоди Бучанський, Фастівський, Обухівський, Вишгородський та Бориспільский регіони. Енергетики ДТЕК Київські регіональні електромережі продовжують у посиленому складі усувати наслідки негоди. 24/7 працюють понад 500 фахівців та майже 300 одиниць спецтехніки. Роботи ускладнені великою кількістю обривів через падіння дерев і блокуванням через це доступу до місць аварій.

Вже відновлені всі високовольтні лінії, що пошкоджувались. Триває ремонт ліній низької напруги – 10 кВ.

Після чого будуть розпочаті роботи на лініях 0,4 кВ по точкових заявкам клієнтів.

Станом на 13 годину 8 липня залишаються ще пошкодженими 29 ліній повністю та частково, 629 трансформаторних підстанцій. Знеструмлені 11 населених пункти повністю, 29 частково. Без світла ще 17 682 клієнта. Енергетики панують завершити відновлювальні роботи по лініям 10 кВ сьогодні до кінця дня, якщо погодні умови не погіршуватимуться. Поки негода тримається на території Київської області і протримається до кінця дня 8 липня.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Дізнатися про причини відключення світла і терміни його відновлення можна через чат-бот у Viber та Telegram.

Повідомити нам про відсутність світла можна через зручні дистанційні сервіси:
– офіційний сайт компанії — кнопка «Повідомте нам про відсутність електроенергії» – https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns
– приватні повідомлення на офіційній сторінці компанії у Facebook;
– кол-центр 38 (067/099/093) 495 70 40, стаціонарний телефон (044)4590740.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалось надійним

Коментарі