Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Обухівську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування очолила Фетисенко Оксана Олегівна

Сьогодні 5 липня керівництво міської ради представили колективу Комунального некомерційного підприємства “Обухівська БЛІЛ” нову директорку – лікарку Фетисенко Оксану Олегівну, яка до цього очолювала КНП ОМР “Обухівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

В умовах теперішньої ситуації повномасштабної війни в країні з новим директором буде укладено контракт на період воєнного стану та строком 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану. А потім згідно із законодавством буде проведено конкурс на цю посаду.

Під час 6-річного керівництва Оксани Олегівни закладом “первинки”, підприємство стало потужно розвиватися в рамках нової медичної реформи, покращуючи умови праці медпрацівників та надаючи якісні медичні послуги жителям декількох громад.

Впевнені, що використовуючи й надалі неабиякий талант організатора та управлінця, а також свої професійні якості, Оксана Олегівна гідно справиться з покладеним на неї важливим й непростим завданням.

Вітаємо Вас з призначенням на нову посаду та зичимо сил, витримки, натхнення, відчутної підтримки колег та великих позитивних зрушень в діяльності нашої вторинної ланки медицини.

Коментарі