Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Семінар з роботодавцями на тему: «Нові програми підтримки роботодавців та надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу»

01 червня 2023 року в Обухівській філії КОЦЗ відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Нові програми підтримки роботодавців та надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу». На захід були запрошені 8 роботодавців.

Відкрила захід заступник директора філії Надія СТРИЧАК та поінформувала про порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Також детально розповіла про порядок видачі ваучерів, надала відповіді на запитання присутніх. Начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Катерина ПОКОТИЛОВА розповіла про нові програми підтримки роботодавців та компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Захід пройшов результативно. Після заходу представник одного з підприємств виявила бажання подати заяву на компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Інші – зацікавилася отриманням ваучера для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці та мікрогрантів на розвиток власного бізнесу.

Коментарі