Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

У межах програми єВідновлення прийнято вже понад 5,5 тисячі заявок, — Денис Шмигаль

Станом на ранок 12 травня за програмою єВідновлення прийнято вже 5575 заявок. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Ми вже дали старт великій програмі єВідновлення. Це грошова допомога для ремонту житла, яке було пошкоджено через бойові дії. Там, де можна відновити будинки — будемо допомагати з ремонтом. Мова йде про можливість отримати до 200 тисяч гривень на будівельні матеріали чи на замовлення ремонтних послуг», — зазначив очільник Уряду та висловив впевненість, що проект стане показовим прикладом того, що відбудова проходить швидко та ефективно.

Також Прем’єр-міністр додав, що Уряд працює над рішенням надання компенсацій для родин, які зробили ремонт власними силами.

«Відповідне завдання поставлене Віце-прем’єр-міністру з питань відновлення, Мінінфраструктури та Агентству відновлення. Президент Володимир Зеленський поставив чітке завдання: забезпечити рівність у допомозі», — підкреслив Денис Шмигаль.

За словами Глави Уряду, наступною програмою в житловій сфері стануть сертифікати для тих, чиє житло було повністю зруйноване і вже не підлягає ремонту.

Коментарі