Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ОБУХІВСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ СВОГО ГЕРОЯ

На превеликий жаль, ще один наш Герой сьогодні знайшов свій останній спочинок в рідній землі.

У селі Дерев’яна громада вшанувала та провела в останню путь свого земляка 45-річного солдата, кулеметника стрілецького відділення військової частини А7301 та 135-го батальйону територіальної оборони Київської області КАРПОВИЧА РУСЛАНА ВОЛОДИМИРОВИЧА.

Він загинув 7 травня 2023 року, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, в найгарячішій точці на сході – місті Бахмуті на Донеччині.

Руслан народився 30 січня 1978 року у селі Горошків Тетіївського району Київської області.

Загальну середню освіту Руслан отримав на Житомирщині, після чого, закінчивши Березніговатський професійний ліцей, здобув професію водія. На Київщину його родина переїхала у 2003-му році. До війни Руслан Карпович працював в основному водієм, останнє місце роботи – торговий заклад «Епіцентр» у місті Києві.

До складу 135-го батальйону територіальної оборони Київської області добровольця Руслана Карповича було зараховано вже 26 -го лютого 2022 року. Після проходження навчання та виконання військових завдань на території Обухівської міської територіальної громади Руслана у складі його військового підрозділу було переведено у зону бойових дій.

Руслан назавжди залишиться для рідних добрим братом, лагідним та надійним чоловіком, турботливим батьком, для побратимів – справжнім другом, для України – вірним захисником і патріотом, для усіх, хто його знав – порядною людиною з добрим серцем, відкритою душею та веселою вдачею, завжди готовим прийти на допомогу.

Світла пам’ять та доземний уклін Герою за великий подвиг в ім’я Батьківщини!

Висловлюємо щирі слова співчуття родині воїна: сестрі Людмилі, племіннику Олександру, який до останнього залишався разом з Русланом на полі бою, племінниці Марині, дружині Ірині, донечкам Мілані, Ангеліні, Катерині, яких він однаково, не поділяючи, любив усім серцем, а також усім його близьким, друзям, колегам.

Пам’ять про подвиг Руслана буде вічно жити у наших серцях. Ми не пробачимо нашим ворогам цієї втрати. Віримо, перемога буде за нами, а кожен, хто посягне на територіальну цілісність нашої держави, неодмінно отримає по заслузі.

Допоки ми живі – житиме пам’ять про наших героїв.

Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

 

 

Коментарі