Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Робоча зустріч в Обухівській ТГ

24 березня 2023 року в.о.директора Обухівської філії КОЦЗ Сніжана НАЗАРЕНКО провела робочу зустріч в Обухівській міській раді з метою популяризації активних програм служби зайнятості та налагодження співпраці. Зустріч проходила за участі секретаря міської ради Сергія КЛОЧКА, заступника міського голови Максима САВЕНКА та начальника управління економіки виконавчого комітету Обухівської міської ради Аліни КОНДРАТЮК.

В ході зустрічі було презентовано послуги служби зайнятості, надано інформацію про нові активні програми підтримки роботодавців, а саме: надання мікрогранту для створення або розвитку власного бізнесу, залучення до програми «Рука Допомоги» безробітних з числа малозабезпечених осіб, компенсації роботодавцям за працевлаштованих зареєстрованих безробітних, надання ваучера на навчання за сприяння служби зайнятості та ін.

Під час обговорення ситуації на ринку праці найактуальнішим було питання збільшення кількості роботодавців, які співпрацюють зі службою зайнятості. Особливу увагу приділили працевлаштуванню ВПО та організації суспільно корисних робіт. В результаті було напрацьовано механізм спільних дій щодо активізації ринку праці та зростання зайнятості серед населення.

Коментарі