Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Зустріч з представницями Громадської організації “Жіночий консорціум України”

Сьогодні в Обухівській міській раді відбулася цікава та змістовна зустріч з представницями Громадської організації “Жіночий консорціум України”, яка працює над вирішенням таких життєво важливих питань, як домашнє насильство, торгівля людьми, зокрема жінками та дітьми, гендерні стереотипи та інше.

Обговорювали можливість створення в Обухові консультаційного простору – центру для роботи з особливими групами населення: внутрішньо переміщеними особами, а також громадянами, які постраждали від домашнього насильства, збройної агресії і т.п. З дітками тут працюватимуть в ігровій формі, долаючи таким чином, певні психологічні бар’єри.

У цьому центрі запланована й робота мобільної бригади, яка буде працювати на виїзді по усьому Обухівському району, надаючи даним категоріям населення психологічну, юридичну чи соціальну допомогу й консультації.

Ініціатива дійсно необхідна та на часі, а тому представниками міської ради була підтримана й окреслена конкретними кроками подальшої співпраці із залученням міських соціальних служб дітей та сім’ї.

Коментарі