Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ШАНОВНА ОБУХІВСЬКА ГРОМАДО!

Сьогодні велике державне свято – День Соборності України!

104 роки тому 22 січня на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Щиро вітаю вас з цим величним для українців днем!

Ця вікопомна історична подія сформувала підґрунтя для відродження незалежної соборної демократичної України та утвердження національної ідеї.

Цьогоріч ми зустрічаємо День Сорності під час повномасштабної кровопролитної війни з російськими загарбниками, знову відстоюючи свою державу та свободу, захищаючи гідність, честь, життя українців, цілісність та недоторканість рідної Батьківщини.

Ми не з книжок знаємо, якою дорогою ціною дається нам воля, незалежність, свобода та європейський розвиток країни. Вони скроплені кров’ю мільйонів незламних борців, в числі яких і наші захисники, наші Герої. Світла їм пам’ять!

Пам’ятаймо завжди, що лише в єдності дій та соборності душ ми зможемо досягти високої мети – перемоги України над російським окупантом і як наслідок – побудови вільної й демократичної країни, якою пишатимуться наші нащадки та яку поважатимуть у світі.

Щиро бажаю кожному з вас, шановні мешканці Обухівської громади, перемоги й миру, здоров’я і щастя, злагоди і твердої віри у світле майбутнє рідного краю та України!

З повагою, секретар Обухівської міської ради Сергій КЛОЧКО

Коментарі