Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

РІЗДВЯНА ЗУСТРІЧ З РОДИНАМИ ЗАГИБЛИХ ТА ПОМЕРЛИХ ВОЇНІВ

Напередодні новорічно-різдвяних свят у нас є хороша традиція збиратися разом у теплому родинному колі у міській раді, щоб привітати з прийдешніми святами родини наших воїнів та схилити у глибокій пошані голови перед їх світлою пам’яттю. Так відбулося й цьогоріч, 28 грудня в актовій залі зібралося 56 родин, серед яких 20 діток наших Героїв.

Ми розуміємо, як вам тяжко саме у цей час, коли усі збираються за родинним столом, а у вашім серці назавжди незагоєна рана втрати сина, батька, чоловіка, рідної й дорогої людини.

Схиляємо низько голови перед подвигом наших Героїв, вони завжди будуть у нашій пам’яті, як символ незламності, мужності та патріотизму. Ми дякуємо батькам воїнів за те, що виховали справжніх патріотів Батьківщини.

Дорогі дітки наших захисників, ваші татусі – справжні Герої, які віддали свої життя недаремно, вони захищали рідну землю, вас та відстоювали усе найдорожче, що мали. Пишайтеся ними та пам’ятайте: їхні імена назавжди вписані золотими літерами у книгу пам’яті та історії українського народу.

Україна переможе! У цьому ніхто немає сумніву, бо нас захищають Воїни Світла, Справедливості та Добра. Правда на нашому боці, бо ми захищаємо свою рідну землю, кожен клаптик якої є найдорожчим і неподільним.

Від щирого серця бажаємо вам, дорогі родини, міцного здоров’я, душевного тепла, мирного та спокійного неба над головою, сил жити далі й бути щасливими, а ми, місцева влада, обіцяємо завжди і в усьому вас підтримувати й надалі.

Коментарі