Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Ми, українці – нездоланні та незламні

Ворогу ніколи не зрозуміти, звідки ми беремо сили рухатися вперед, боротися, продовжувати наповнювати своє життя корисним та цікавим, не дивлячись на те, що в країні йде жорстока війна.

Життя продовжується. І ми його творимо. Звідси й черпаємо свої сили та натхнення.

Ми неймовірно раді, що у нашій громаді відродилося спортивне життя. Низка заходів вже відбулася на минулому тижні. А сьогодні відновилося проведення волейбольних турнірів, яких неймовірно чекали спортсмени.

У спортивній залі ОЦКіД відбувся турнір з волейболу м. Обухова серед жіночих команд. Участь узяли 4 місцеві команди.

Змагання урочисто відкрили перший заступник міського голови Анатолій Верещак, начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Виконавчого комітету Обухівської міської ради Максим Єльський та незмінний тренер волейбольних змагань Ілона Брусенцова.

Варто наголосити, що даний захід проходив під гаслом благодійництва, адже на столі стояла скринька для коштів на потреби нашим захисникам України.

Велика вдячність організаторам змагань та тим, хто долучився. Спасибі учасницям, які так активно підтримують даний вид спорту в Обухівській громаді та пропагують здоровий спосіб життя. Здоров’я вам, натхнення та вагомих досягнень!

Коментарі