Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

НИЗЬКИЙ УКЛІН ГЕРОЮ!

З великим сумом Обухівщина проводжає своїх синів в останню путь. Це велика втрата не лише для рідних і близьких українських захисників, а й для усієї України.

Сьогодні Обухівська громада попрощалася з воїном, уродженцем с. Красна Слобідка Бардадимом Владиславом Івановичем, бойовим медиком 2-ої механізованої роти 1-го механізованого батальйону військової частини А4053.

Владислав народився 2 березня 1979 року в с. Красна Слобідка. Навчався в Обухівській ЗОШ 5.

По закінченню школи пішов навчатися до Професійно-технічного училища в м. Українка. Здобув кваліфікацію електрика. Далі була служба в армії. Після армії Владислав працював в Києві на фірмі “Ранет”. З 2011 року працював у міському господарстві з питань благоустрою в м. Київ.

У 2015 році був мобілізований на військову службу в зону бойових дій АТО. У березні 2017 року повернувся додому. Продовжував працювати різноробочим.

Після повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України Владислав Бардадим був мобілізований до ЗСУ 7 березня 2022 року.

16 жовтня неподалік с. Опитне на Донеччині Владислав загинув вірний присязі, у бою за нашу Батьківщину, під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню противника.

Сьогодні ми висловлюємо щирі слова скорботи та співчуття мамі Ользі Петрівні, яка у жахливій війні втратила сина, двом синам Владислава – Кирилу та Івану, усім рідним, близьким, друзям та односельцям загиблого.

Герої не вмирають! Вони просто перестають бути поруч. Відлітають тихенько, не попрощавшись, і там, на Небесах продовжують нас захищати.

Світла пам’ять тобі, наш Герою!
Низький уклін, Захиснику України!
Слава Україні! Героям слава!

Коментарі