Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Інформаційно-роз’яснювальна робота щодо відвідування людьми водних об’єктів на території Обухівської міської територіальної громади, Обухівського району

22 серпня рятувальниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено профілактичний рейд по водних об’єктах та екосистемах на території Обухівської міської територіальної громади, Обухівського району з метою навчання населення діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій, правилам поведінки під час відпочинку біля водойми та діям у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

Під час проведення розяснювальної бесіди з відпочиваючими рятувальники нагадали їм правила поведінки на воді, а батьків, які були з малими дітьми попередили не залишати їх без догляду. Особливу увагу приділили на спалювання сухої рослинності та зауважили про заборону багать під час пожежонебезпечного періоду.

Також звернули увагу громадян на заборону відвідування лісової місцевості, розповіли про можливі наслідки безвідповідальності громадян та про ризик знаходження вибухонебезпечних предметів, послідовність дій та що не слід робити з підозрілими предметами.

Вручили інформаційні листівки та нагадали про заборону відвідування пляжів під час військового стану.

Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям
Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
старший лейтенант служби цивільного захисту Владислав СЕКРЕТ

Коментарі