Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Повідомлення про оприлюднення проекту «Схеми теплопостачання м.Обухова» та звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту «Схема теплопостачання м.Обухова»

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області оприлюднює проект «Схеми теплопостачання м. Обухова» та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Схеми теплопостачання м. Обухова».

1. Повна назва документу державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: проект «Схема теплопостачання м. Обухова» (надалі – Схема теплопостачання міста).

Схема теплопостачання міста спрямована на планування найбільш економічно ефективного теплопостачання населеного пункту, що у порівнянні з базовим сценарієм зменшує обсяг використання енергетичних ресурсів, необхідних для виробництва, транспортування та постачання одиниці теплової енергії споживачам та дозволяє досягнути цільових (перспективних) показників стану теплопостачання населеного пункту, яка попереджуватиме негативний вплив на довкілля та зменшення небезпеки негативного впливу на здоров’я населення.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області.

3. Передбачувана процедуру громадського обговорення, у тому числі:

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки «Схеми теплопостачання м. Обухова» та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Схеми теплопостачання м. Обухова» розпочато з дня його оприлюднення, на Офіційному Веб-сайті м.Обухова: obcity.gov.ua.

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається 09.07.2022 року і триває до 08.08.2022 року включно.
б) способи участі громадськості: зауваження і пропозиції до проекту «Схеми теплопостачання м. Обухова» та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Схеми теплопостачання м. Обухова» подаються в письмовому та електронному виді та на Веб-сайті м.Обухова (є-послуги: рубрика «Консультації з громадскістю»);
в) проведення громадських слухань: громадські слухання у зв’язку з карантинними обмеженнями не передбачаються;
г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування: Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області;
д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області, 08700, Київська обл., м. Обухів, вул. Київська, 10; e-mail: vykonkom@obcity.gov.ua.

Строк подання зауважень і пропозицій 30 днів: з 09.07.2022 до 08.08.2022 року.
е) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування; Департамент екології та природних ресурсів Київської ОДА (01004, м. Київ, вул. Басейна, 1/2-а, dep_eco@koda.gov.ua) та Департамент охорони здоров’я Київської ОДА (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45, doz@koda.gov.ua).
4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: не передбачається.

Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області

Коментарі