Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів територій на території Обухівської міської ради»

Організатор: Виконавчий комітет Обухівської міської ради Київської області місто Обухів, вулиця Київська, 10, 08700

Підстава для проведення конкурсу: рішення Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області від 11.05.2022 № 117 «Про оголошення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Обухівської міської територіальної громади у селах: Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі, Дерев’яна, Нещерів та створення комісії з проведення конкурсу з визначення виконавця послуг».

Місце і час проведення конкурсу: 26.07.2022 о 10:00 місто Обухів, вулиця Київська, 10, 2 поверх, зала засідань (будівля Обухівської міської ради).

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями проводиться у день закінчення строку їх подання у місці та час, передбачені конкурсною документацією, в присутності всіх учасників конкурсу або уповноважених ними осіб, що з’явилися на конкурс.

Розкриття конверта з конкурсною пропозицією може проводитися за відсутності учасника конкурсу або уповноваженої ним особи у разі його згоди.

З умовами конкурсу можна ознайомитися за телефоном: (04572) 5–30–66; Стефанчишина Анна Анатоліївна – головний спеціаліст відділу житлово-комунального-господарства та транспорту Виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області (місто Обухів, вулиця Малишка, 6, кабінет № 25)

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
– наявність матеріально-технічної бази;
– вартість надання послуг;
– досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
– наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

Адміністративні межі Обухівської міської територіальної громади у селах: Григорівка, Гусачівка, Матяшівка, Германівка, Деремезна, Долина, Макарівка, Копачів, Застугна, Шевченкове, Красна Слобідка, Безіменне, Красне Перше, Козіївка, Мала Вільшанка, Степок, Перегонівка, Перше Травня, Семенівка, Кулі, Дерев’яна, Нещерів. Площа – 24458,67 га, протяжність вулиць – 311,675 км.

Характеристика об’єктів утворення побутових відходів:

Одноквартирні житлові будинки приватної забудови всього – 6978 одиниць

В т.ч.:- одноквартирні житлові будинки приватної забудови без централізованого водопостачання та водовідведення – 5811 одиниць.
– одноквартирні житлові будинки приватної забудови з централізованим водопостачанням -1167 одиниць. Чисельність населення – 10449 чол.

Розташовані на території таких сіл: с.Красна Слобідка, с.Перше Травня, с.Нещерів, с.Григорівка.

Всього – 23 багатоквартирних житлових будинків приватної забудови.

В т.ч.: – багатоквартирні житлові будинки приватної забудови без централізованого водопостачання та водовідведення – 2 одиниці.

– багатоквартирні житлові будинки приватної забудови з централізованим водопостачанням -21 одиниця. Чисельність населення – 338 чол.

Загальна чисельність зареєстрованого населення – 10787 чол

Орієнтовний об’єм побутових відходів – 15248,63 м 3 на рік

Характеристика під’їзних шляхів: асфальтно-бетонні, відсипані щебенем, грунтові.

Характеристика включаючи потужність та місцезнаходження об’єктів поводження з побутовими відходами: відходи повинні перевозитися до об’єкта поводження з ними, що найближче розташований до території Обухівської міської територіальної громади.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Увага! Зазначені конкурсні пропозиції учасниками конкурсу повинні надаватись у конвертах. Заклеєних та скріплених печаткою з підписом уповноваженої на подання документів особи або безпосередньо керівника організації, що бажає взяти участь у конкурсі.

Конкурсні пропозиції подаються за адресою: 08700, місто Обухів, вулиця Малишка 6, 2 поверх, кабінет 25.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 26.07.2022 до 09:00 год. місто Обухів, вулиця Малишка 6, 2 поверх, кабінет 25.

Коментарі