Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ!

Страшна й кровопролитна російсько-українська війна, яка стала повномасштабною з 24 лютого 2022 року, принесла велике горе українському народові: втрачені життя військових та цивільних, розбомблені міста й села, понівечені долі.

Наші захисники й захисниці відважно виборюють рідну Батьківщину, але, на жаль, багато з них – ціною свого життя.

Сьогодні Обухівська громада в селі Григорівка попрощалася зі своїм Героєм – молодшим сержантом Євгенієм Владиславовичем Чорним, 29-річним воїном, для якого Україна була понад усе.

Його життя обірвалося 19 червня на Харківщині від отриманих вогнепальних осколкових поранень.

Народився Євгеній 31 жовтня 1992 року в с. Григорівка. У 1999-2007 рр. навчався в Григорівській загальноосвітній школі. Вчителі з особливим теплом згадують про Женю. Він активно проявляв себе в громадському житті школи, захоплювався комп’ютерною технікою. Був доброзичливим та відповідальним. Мав добрі стосунки з однокласниками.

Після 10 класу Женя вступив до Київського технікуму електронних приладів.

У віці 23 років, разом з батьком, він пішов захищати рідну Батьківщину на сході в зоні АТО.

У 2016 році повернувся з передової та вступив до Академії сухопутних військ у Львові. Маючи військовий досвід, він для себе вже визначив життєвий шлях.

Коли російський ворог вдерся до України, Євгеній мужньо став на її захист. І загинув як справжній Герой. Сталося це на Харківщині поблизу села Курулька Барвінківського району.

Молоде життя обірвалося на злеті, але ця жертва не є марною. Завдяки великій мужності, патріотизму та незламності таких воїнів, як Євгеній Чорний, Україна здобуде перемогу над ворогом. У наших захисників та захисниць є потужна мотивація і сила духу, адже вони звільнюють та обороняють свою рідну землю. А це найвища істина!

Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглого Героя. Спочивай з миром, Євгенію.

Щирі співчуття рідним та близьким: мамі Нелі Миколаївні, батьку Владиславу Володимировичу, брату Вадиму. Сил вам витримати біль тяжкої втрати.

Герої не вмирають! Вони завжди поряд, захищаючи нас з небес.

Коментарі