Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

ЩИРІ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ, ДОРОГІ МЕДИКИ!

Сьогодні з найкращими вітальними словами звертаюся до усіх медичних працівників, які трудяться на теренах Обухівської міської територіальної громади в різних ланках та галузях медицини.

Прийміть найтепліші вітання з професійним святом – Днем медичного працівника!

Останні декілька років для вас були нелегкими, адже увесь світ боровся з небезпечною вірусною інфекцією. Йшла велика робота по вакцинації, надання медичної допомоги людям під час лікування та реабілітації після хвороби. Ви проявили поєднання самовідданості та фаховості, милосердя та відповідальності.

А зараз ситуація в Україні набагато складніша. Понад три місяці йде тяжка війна з російським загарбником, і на початку її була велика загроза вторгнення на територію нашої громади. Ви не розгубилися та мобілізували усі необхідні сили, організувавши необхідний медичний процес забезпечення ліками, надавали допомогу воїнам та усім, хто її потребував на той час. Є серед вас і ті, хто в зонах бойових дій рятував й нині рятує життя наших військових.

Ваша медична тяжка й така необхідна праця не зупиняється ні на мить. Якими б не були умови та якою б не була ситуація в країні й громаді – медики на своєму посту!

Ви бережете найцінніше – життя та здоров’я.

Низький уклін вам за це, велика шана й подяка!

Щиро зичу вам невичерпної енергії, міцного здоров’я, здійснення усіх задумів та сподівань.

Нехай радість життя, яку ви даруєте людям, повертається сімейним теплом, щастям та благополуччям до ваших домівок.

Миру, злагоди та Перемоги нашій Україні!

Коментарі