Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ…

Знову тяжка й скорботна звістка торкнулася нашої громади.

28 квітня 2022 року на Херсонщині, пройшовши тяжкі бої в Миколаївській області, загинув наш земляк, молодший сержант Глушко Тарас Миколайович.

Народився він 11 листопада 1981 року в мальовничому краї Кагарличчині в с. Ліщинка в звичайній родині. Мама працювала в дитячому садочку, а батько був будівельником.

Загальну середню освіту Тарас здобув в Обухові, у школі 3. А потім вступив до Київського Політехнічного інституту. Пізніше отримав другу вищу освіту в Білоцерківському національному аграрному університеті.

Його трудова діяльність переважно була пов’язана з будівництвом та підприємництвом.

З січня 2015 року він був у рядах захисників нашої країни в зоні АТО/ООС. Служив у складі військової частини 2980 (11 ОМпБ Київська Русь), 59 окремої механізованої бригади на посаді командира мінометного розрахунку СВ ЗСУ.

За плечима мав великий досвід розвідки, був безмежною підтримкою бойового духу побратимів, був тим вогником, який залишиться з нами назавжди.

Він не міг стояти осторонь під час російської агресії, був справжнім патріотом, сміливим та відважним воїном. Нагороджений багатьма державними відзнаками.

З 24 лютого 2022 року, не чекаючи команди, він самостійно прибув до своєї військової частини для захисту Батьківщини. Разом з побратимами мужньо боронив рубежі Миколаївщини, був там, де були найгарячіші бої. В одному з таких боїв отримав тяжке смертельне поранення.

У Тараса залишилися батьки: Микола Михайлович та Надія Іванівна, дружина Ольга, син Савелій та довгоочікувана донечка Маргарита.

Щирі співчуття рідним загиблого. Сил та мужності, щоб витримати цю тяжку, непоправну втрату.

Сьогодні Обухівська громада провела Героя в останню путь.

Царство Небесне! Спочивай з миром, Тарасе.

Герої не вмирають! Вони вічно живуть у нашій пам’яті.

Коментарі