Обухівська міська рада

 Меню
CLOSE

Знову зі світлом 1 400 родин в 26 містах та селах, амбулаторія та сільрада в Гостомелі, вузол зв’язку в Макарівському районі: ДТЕК продовжує відновлювати електропостачання на Київщині

Протягом 20 квітня аварійні бригади ДТЕК повернули світло для 1 390 родин у 26 містах та селах Київської області, що були знеструмлені під час активних бойових дій. Також електроенергію відновили для амбулаторії і сільради в смт Гостомель і вузла зв’язку у Макарівському районі. Електромонтери продовжують лагодити мережі на територіях Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів.

За минулу добу електромонтери ДТЕК полагодили частину мереж середньої та низької напруги у 26 населених пунктах області і повернули світло для 1 390 родин у Київській області. Зокрема, по мережах 10 кВ відновили електропостачання у 7 населених пунктах. Це дозволить продовжити виконувати локальні роботи з відновлення електропостачання в мережах 0,4 кВ, що постачають електроенергію до будинків клієнтів.

Повністю відновлені мережі 10 кВ у Ладижичах та частково у селах Гута Межигірська та Синяк Вишгородського району. В Бучанському районі частково відновлені лінії 10 кВ у смт Макарів і Ворзель та селах Михайлівка-Рубежівка і Калинівка.

Окрім того електромонтерам вдалося підключити до світла амбулаторію і сільраду в смт Гостомель. В Макарівському районі заживили вузол зв’язку та високовольтну лінію, що забезпечує електроенергією цей район. Це дозволить підвищити надійність електропостачання в цій частині Київщини.

Аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК продовжують відновлювати електропостачання в районах Київщини, звільнених Збройними силами України від російських окупантів. 20 квітня енергетики ДТЕК планують виконувати роботи з відновлення мереж 10 та 0,4 кВ у 19 населених пунктах Бучанського та Вишгородського районів.

Енергетики всіх операторів системи розподілу ДТЕК Мережі згуртувалися, щоб відновити все зруйноване окупантами. В Київській області допомагають відновлювати зруйновані мережі енергетики ДТЕК з Одещини, Дніпропетровщини та Києва. Електромонтери приступають до роботи одразу після розмінування цих територій українськими військовими та отримання дозволу від Збройних сил України для доступу до місць пошкоджень. В першу чергу аварійні бригади відновлюють високовольтні мережі 110-35 кВ, які забезпечують електропостачанням населені пункти. Після цього ремонтують розподільчі мережі 10-0,4 кВ, що живлять безпосередньо житлові будинки. Також фахівці компанії опрацьовують заявки споживачів в тих містах та селах, де вже повністю повернули світло в населені пункти по мережам 10 кВ й приступили до виконання ремонтів в мережах 0,4 кВ.

Без світла залишаються 119 населених пунктів та 76 тисяч домогосподарств у Київській області.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 57 добу, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів у Київській області, які постраждали через бойові дії. Електромонтери ДТЕК разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших продуктів харчування та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати Україну та українців у складних умовах.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Коментарі